Presentator

Frank Snoeks
Frank Snoeks is al jarenlang werkzaam als sportverslaggever bij Studio Sport.
Als voetbalverslaggever leent hij zijn herkenbare stem aan wedstrijden in de Nederlandse eredivisie, de Engelse Premier League, UEFA Cup, Europacup 2 en UEFA Champions League. Maar ook tijdens de EK’s en WK’s heeft hij heel veel wedstrijden becommentarieerd.
Naast het voetbal werd Frank Snoeks door de NOS ook ingezet bij honkbal- en schaatswedstrijden. Zo was hij te horen bij de Olympische Spelen van Nagano, Salt Lake, Turijn en Sotsji.

Sportgala
In 2002 maakte Frank Snoeks zijn debuut als presentator van het Sportgala van de gemeente Velsen. Met bezieling en kennis van zaken en op geheel eigen wijze presenteert hij sindsdien het Sportgala.
De geboren en getogen IJmuidenaar is inmiddels niet meer weg te denken als presentator van het gala. Hij informeert de aanwezigen over onderwerpen die het programma te bieden heeft, hij leidt het programma in goede banen, interviewt gasten en sporters en is daarom het gezicht en visitekaartje van het Sportgala Velsen.
Ook in 2018 zal hij onze gids zijn op het Sportgala.  


Wethouder

Wethouder

Alweer de 31ste editie van het Sportgala Velsen! Wat is het een feest om onze sportkampioenen jaarlijks in de schijnwerpers te zetten.

Lees meer

Contact

Sportloket Velsen

E-mailadres: sportloket@velsen.nl
Telefoonnummer: 0255-567666

 

Gemeente Velsen

Sportgala Velsen wordt mede mogelijk gemaakt door