Nieuws

Sportverenigingen maken kans op €500,- tijdens Sportgala Velsen

Datum : 12-11-2019

Wie of wat is de trots van uw vereniging

Vrijdag 28 februari 2020 is het Sportgala velsen in het Thalia theater met de traditionele verkiezing van de Velsense sportman, sportvrouw, sportploeg, sportmaster, gehandicapte sporter en het sporttalent van 2019.

Voor het eerst dit jaar hebben we een nieuwe categorie, de Sport en Cultuur Impuls verenigingsprijs waarmee een sportvereniging € 500,- kan winnen. Deze wordt uitgereikt aan een sportvereniging in Velsen.

Om voor deze prijs in aanmerking te kunnen komen zijn we op zoek naar de sportvereniging die dé trots van Velsen in huis hebben; zoals bijvoorbeeld de gezondste kantine , het duurzaamste clubgebouw , de meest actieve leden/vrijwilliger , de beste materiaalman, de leukste trainer of de stoerste terreinman.

Procedure en voorwaarden
Verenigingen sturen voor 31 december 2019 een mail naar sportgala@velsen.nl met daarin omschreven wat dé trots van de sportvereniging is. Is de vereniging maatschappelijk betrokken? Hebben ze een bijzonder vrijwilligersbeleid? Of speelt duurzaamheid, de gehandicaptensport of fair play een belangrijke rol?

Een onafhankelijke jury, kiest de top 3.
Van deze top 3 wordt per vereniging een korte film gemaakt die we gaan tonen tijdens het Sportgala. Door middel van loting in de zaal kiest het publiek die avond de uiteindelijke winnaar van de Sport en Cultuur Impuls verenigingsprijs.

Velsen is trots op haar (top)sporters en het Sportgala is de gelegenheid om deze sporters in het zonnetje te zetten. Daarnaast is de breedtesport belangrijk in Velsen en spelen de sportverenigingen een belangrijke maatschappelijke rol in de gemeenschap. Ze zijn in veel gevallen het kloppend hart van sport en bewegen, maar vooral ook van het sociale leven van de inwoners. Sport en Cultuur Impuls vindt de maatschappelijke waarde van sport en het stimuleren van de breedtesport en de jeugd een belangrijke factor en verbindt daarom haar naam aan de verenigingsprijs.Wethouder

Wethouder

Alweer de 31ste editie van het Sportgala Velsen! Wat is het een feest om onze sportkampioenen jaarlijks in de schijnwerpers te zetten.

Lees meer

Contact

Sportloket Velsen

E-mailadres: sportloket@velsen.nl
Telefoonnummer: 0255-567666

 

Gemeente Velsen

Sportgala Velsen wordt mede mogelijk gemaakt door